Barion Pixel

06-30/777-8231

Hívható a munkanapokon
10:00-től 17:00-ig

info@littleone.hu

Aggódtál már azon, hogy ha felnő a gyerek, boldog lesz-e?

Nos, igen. Szerintem nincs olyan (jó) szülő a földön, aki ne agyalna ezen. Főleg a mostani helyzettel: globális felmelegedés, fogyó energiakészletek, egyre fojtogatóbb légszennyeződés, háborúk a Közel Keleten és még egy pandémia és válság is a nyakunkba szakadt.

Első hallásra nem tűnik egy túl fényes opciónak vagy túl okos ötletnek gyereket hozni egy ilyen világba.

És ez még csak az egyik fele a dolgoknak, amiket te nem tudsz annyira befolyásolni. Azonban, ott van még a közvetlen hatás a gyerekre, ami szinte 100%-ban rajtad, és a családon múlik:

Jó anya leszek? Jó apa leszek? Meg tudok majd adni a gyereknek mindent, amire szüksége lesz? Tudok rá eleget figyelni majd a munka és a házasság mellett? Fogom tudni feltétel nélkül szeretni, és nem lekiabálni a fejét, ha rosszalkodik? És a többi…

Ezek a gondolatok gyakran felemésztenek belülről, akár van már gyereked, akár tervezed, hogy esetleg a közel jövőben lenne. Én még nem vagyok anya, azonban mindig is imádtam a gyerekeket, és minden álmom egyszer anyává válni, tehát én is rengeteget agyalok ezeken.

Viszont, azt kell mondanom, hogy valahogy a mi szüleink és az előttük lévő több száz generáció is abszolválta valahogy a helyzetet, és ha ezt a blogot olvasod éppen, akkor annyira „félresikeredett” nem lehetsz. 😊 Ha nekik sikerült, neked is menni fog.

Gondolj csak bele, mennyivel könnyebb manapság jól nevelni egy gyereket. Annyi segédeszköz, könyv, tanulmány érhető el ebben a témában, hogy szinte lehetetlen nem jól csinálni.

Igen ám, nem mindegy, hogy a gyereket „csak” jól neveled vagy boldog kisembert faragsz belőle. Ugye lehet a fiad orvostan hallgató vagy sikeres jogász, ha közben csak azért választotta ezt a karriert, mert a szülők erőltették, vagy utálja magát és amúgy 0 képzelőerővel rendelkezik. Merem állítani, hogy ezt mindannyian el akarjuk kerülni.

Rendben, azonban akkor, mégis mitől lesz boldog a gyerek?

Attól, ha sok játéka van? Eleinte azt gondoltam, igen. Nekem is sok játékom volt, és boldog gyerek voltam. Ezért is kezdtem el jópofa játékokat gyártani, amikor elkezdtem vállalkozni.

Azonban, utána elgondolkodtam azon, hogy lehet nem ez volt a felhőtlen gyerekkorom oka. De akkor mitől boldog egy gyerek?

Ha sokat kirándul a család? Ha sok ajándékot kap? Ha sok csokit ehet vacsora előtt?

Nem egészen. Ami ebben az egyenletben a legkardinálisabb tényező az, hogy a gyerek azt érezze, lehet önmaga, szeretve és értékelve van. Nem számít, hány ajándék van a fa alatt karácsonykor, ha a pici érzi, hogy ő boldogságot hoz az életetekbe. És hidd el, igenis érzi.

Ahogyan a felnőttekre – rád is, rám is – úgy a babákra is hatással van a környezete. Ebbe beletartozik a ház, amiben felnő, az illatok, a színek, az alakzatok és minták, az emberek és azok hangulata és kisugárzása. Rettentő fontos, hogy anya és apa hogyan érzik magukat, mert az állapotuk sokszor ráragadhat a gyerekre.

Azonban a 6 millió napi teendő mellet nem olyan egyszerű mindig csak derűsnek és mosolygósnak lenni, tudom. Én épp ezért alkottam meg a LittleOne-t, a boldog babákért.

A vállalkozásommal az a célom, hogy színesebbé tegyem a kisgyerekes családok mindennapját és vidám hangulatot teremtsek a termékeimmel, hogy közösen boldog babákat nevelhessünk.

Boldog gyerekeket, akik sokat mosolyognak, akik mernek álmodni, akik bátran lesznek önmaguk.

Ebbe a küldetésbe a jópofa, szívmelengető body kollekcióimmal és gyerekszoba dekorációkkal szeretnék beszállni. Ugyanis azt vallom, hogy ha a baba körül lévő felnőttek arcára sikerül mosolyt csalnom és egy kis felhőtlen hangulatot csempészni, már sokkal, de sokkal nagyobb eséllyel lesz boldog a gyerek is.

Hisz látja anyát és apát nevetni. Ő is nevetni fog.

Ezért alkottam meg a LittleOne-t. A boldog babákért.

Ha gondolod, ide kattintva nézz körül a webshopban, és válassz te is valamelyik mosoly-csaló termékem közül. 😊