Barion Pixel

🐥🐰 Kedves vásárlóink! A húsvéti rendelések leadási határideje: március 24. vasárnap éjfél 🐰🐥

06-30/777-8231

Hívható a munkanapokon
10:00-től 17:00-ig

info@littleone.hu

5 őszi program kisgyerekkel

Itt van az ősz, itt van újra… és lassan már el is múlik. A falevelek eltűnnek, a Nap egyre alacsonyabbra kerül és a hajnalok hozzák a zúzmarát. 

Azonban van még egy bő másfél hónap, amikor kiélvezhetjük az őszt. Úgyhogy úgy gondoltam, hozok Neked pár program ötletet, amit 2-3 éves kisgyermekkel is meg lehet már csinálni.

1. Kirándulás a gyermekvasúttal

A budapesti hűvösvölgyi gyermekvasút kiváló program kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hisz rendkívül izgalmas, ahogy suhan a „sihuhu”.  A vasút erdőn megy át, tehát a mindenféle színben pompázó fák csodás látványt nyújtanak majd, amit te is élvezni fogsz, és a picinek is mutathatod, mennyire színes a természet. Egy nagy szendvicset és nasit bepakolva, tökéletes félnapos program tud lenni a még nem túl hideg napokra. 

2. Normafa – játszótér

Ha a természetben szeretnél maradni, de nem akarsz extra költségeket, a budai Normafa tökéletes opció. Hatalmasat lehet sétálni, kilátót és játszóteret is találsz útközben. Mivel ez még Budapesten belül van, így, ha a fővárosban laksz, nem is kell messzire elmenned, hogy kiélvezd a természetet. A Normafán is mindenféle színben pompáznak a fák, tehát biztosan nem fog csalódást okozni, és egy kis nassolni valóval és meleg teával még egy pikniket is összehozhattok. 

3. Levélfestés otthon

Miután a játszótéren vagy a Normafán gyűjtöttetek sok-sok színes levelet, jöhet az igazi móka. Szedj elő pár vízfestéket, temperát és lapokat. Mutasd meg a picinek, hogy ha befesti a levélnek egy oldalát, és azt rányomja egy fehér lapra, olyan, mintha pecsétet készített volna. Garantálom, hogy imádni fogja ezt a fajta alkotást, és egy pár órára leköti. 

4. Mint a nagyok: forrócsoki/kakaó ivás

Nincs annál jobb, mint ugyanolyan bögréből inni, mint anya és apa, mert az olyan felnőttes. Úgyhogy elő a kakaóval vagy forrócsokival! Igyatok egy kis folyékony boldogságot közösen, miközben a pici kedvenc meséjét nézitek. Vond be a gyereket a készítésbe is, így érezni fogja, hogy ő is segít, és sikerélménnyel gazdagodik. 

5. Állatkerti látogatás

Ki ne imádná a nyuszikat, oroszlánokat és jegesmedvéket? Látogassatok el egy közeli állatkertbe, és legyen ez egy félnapos program. A pici nagyon izgatott lesz, amikor élőben látja majd azokat az állatokat, amiket a könyvekben vagy tévében látott csak eddig. A meleg teát ne hagyd majd otthon 

Nos, remélem sikerült egy kis inspirációt adnom Neked. Mesélj a komment szekcióban, neked melyik program tetszik a legjobban! 

Azt még megemlítenem, hogy van egy írtó aranyos őszi body kollekcióm, ami 100% pamutból készült, aranyos mintájú body-kból áll, amik tökéletes aláöltözet lehetnek a kinti programokra. Ide kattintva körül nézhetsz a webshopban. 

Legújabb termékeink