06-30/777-8231

Hívható a munkanapokon
10:00-től 17:00-ig

info@littleone.hu

Írásaink, amiket azért készítettünk, hogy a babák a legboldogabbak lehessenek

Adventi check lista kicsikkel – készüljünk együtt a karácsonyra!

Az advent mindig csodálatos időszak. A karácsonyi készülődés, a várakozás, a meleg fények és a narancsos-fahéjas illat mesébe illő hangulatot idéz elő.  Kisgyerekkel a házban azonban nem megy minden olyan gördülékenyen, és hatalmas kihívás lehet a karácsonyi készülődés. Azonban, még rengeteg idő van december 24-ig, úgyhogy azt gondolom, apró lépésekben haladva sikerül mindent elintézni addig. 

Tovább olvasom »

5 őszi program kisgyerekkel

Itt van az ősz, itt van újra… és lassan már el is múlik. A falevelek eltűnnek, a Nap egyre alacsonyabbra kerül és a hajnalok hozzák a zúzmarát.  Azonban van még egy bő másfél hónap, amikor kiélvezhetjük az őszt. Úgyhogy úgy gondoltam, hozok Neked pár program ötletet, amit 2-3 éves kisgyermekkel is meg lehet már csinálni.

Tovább olvasom »

Kismama vagy? 5 tipp a szülés utáni első napokra

Nem sok csodálatosabb dolog van annál, mint amikor megtudod, hogy gyereket vársz. Talán csak az, amikor először az öledbe veheted a kis csöppséged. Annak, aki az első terhességén megy keresztül, millió kérdés van a fejében: milyen lesz a szülés? Tényleg annyira fájdalmas? Milyen lesz a babával lenni? Mi van, ha nem tudom majd hogyan kezeljem?

Tovább olvasom »

Aggódtál már azon, hogy ha felnő a gyerek, boldog lesz-e?

Nos, igen. Szerintem nincs olyan (jó) szülő a földön, aki ne agyalna ezen. Főleg a mostani helyzettel: globális felmelegedés, fogyó energiakészletek, egyre fojtogatóbb légszennyeződés, háborúk a Közel Keleten és még egy pandémia és válság is a nyakunkba szakadt. Első hallásra nem tűnik egy túl fényes opciónak vagy túl okos ötletnek gyereket hozni egy ilyen világba.

Tovább olvasom »

Vigyázz – Baba a napon!

Végre eljött a jó idő, lazítottak a korlátozásokon és már jócskán benne vagyunk a nyárban – lehet menni nyaralni. Mindenki ezt az időszakot várja egész évben, hogy meleg, napsütéses időben lézenghessen a Balaton parton vagy éppen külföldön. Bárhol is legyen a nyaralás, garantáltan fantasztikus élmény lesz. Főleg, ha a picit is viszitek magatokkal és neki

Tovább olvasom »

Az apák napja szívszorító története

Az édesanyákat mindig mindenki megünnepli. Az édesapákat, miért nem? Köztudott, hogy május első vasárnapja, az anyák napja – ezt már a kis óvodás gyerkőcök is kívülről fújják, hiszen közel egy évszázados hagyománya van, és minden évben, kivétel nélkül virággal vagy apró ajándékokkal kedveskedünk az anyukáknak. Azonban, úgy tűnik, az apukákról megfeledkeztünk. Lehet, hogy néhányatoknak rémlik

Tovább olvasom »