Barion Pixel

Kedves Vásárlóink! Az anyák napi rendelések leadási határideje: 04.28.vasárnap éjfél

06-30/777-8231

Hívható a munkanapokon
10:00-től 17:00-ig

info@littleone.hu

Avokádó család egyedi névre szóló falikép

Alkosd meg a saját családi faliképeteket, ami csodálatos dekorációs eleme lesz az otthonotoknak! Jelenítsd meg rajta azokat a személyeket, akik számodra a legfontosabbak!

A képek között találod a  figurák kódjait (A1,A2, stb…) Írd be a kódot a szöveg mezőbe, és az ehhez tartozó családtag nevét is, amit a figura alatt fogunk megjeleníteni. A felsorolást vesszővel elválasztva add meg! (Maximum 12db elemet!) A figurákat olyan sorrendben jelenítjük meg, amilyen sorrendben te írod.

A kép aljára egy idézet kerül: “Az életben a család a legértékesebb ajándék, amit kaphatunk.” Ha idézet nélkül kéred, írd a felsorolás után, hogy nem kérek idézetet.

Kérlek ügyelj rá, hogy az adatokat pontosan add meg!

  • Választható képméretek:Kicsi: 10x15cmKözepes: 13x18cmNagy: 21x30cm
  • Az elkészült képet minőségi fotópapírra nyomtatjuk, és fehér keretben küldjük!

Elkészítési idő: 2-5 munkanap (szállítás +1 munkanap)

20.000Ft feletti rendelés esetén a házhozszállítás ingyenes!

Add to Wishlist

3 490 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Avokádó család egyedi névre szóló falikép” értékelése elsőként

Ezzel szeretnénk többet adni vásárlóinknak:

Több szolgáltatóval is próbát tettünk, de végül ismét bebizonyosodott, hogy a legjobb megoldások többe kerülnek. Számunkra fontos volt, hogy pár száz forint szállítási díj végül a vásárlás és csomag megérkezésének izgalmát és örömét ne tegye egy idegőrlő bosszúsággá. Több, mint 10.000 kiküldött csomag tapasztalata alapján a GLS bizonyította, hogy a sokkal jobb eredményét csak kicsivel kell többet fizetni.

Mi nem csak a törvénynek szeretnénk megfelelni, hanem tényleg azt szeretnénk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a minőséggel. Bármi is legyen az ok, lehetőséget akarunk biztosítani, hogy magyarázkodás nélkül elállhassanak. Nekünk csak a 100%-os elégedettség az elfogadható.

Mindig mindent cserélünk vagy visszaadjuk a termék árát. Éppen ezért nekünk nagyon nem éri meg kiküldeni olyan termékeket, olyan csomagot, ami nem tökéletes. Több kéz és több szem ellenőriz minden alapanyagot, készterméket és feladásra készített csomagot.

Számunkra az ügyfélszolgálat nem egy szükséges rossz, hanem egy lehetőség, hogy segítsünk a vevőinknek, hogy igazi szolgálatot nyújthassunk és tényleg öröm legyen számukra a vásárlás. Hálásak vagyunk, ha beszélhetünk veletek és segíthetünk, keressetek minket bizalommal. 

Évek óta tudjuk azt a tényleg magas minőséget hozni, amivel még mindig 4,9-es értékelésünk van. Ha hibázunk, ha valamit nem jól csinálunk, arról tudni akarunk. És igen, a panaszokat is fent hagyjuk felületeinken, hogy mindenki lássa, hogy tényleg kárpótoljuk a ritkán előforduló kellemetlenségeket, hogy végül tényleg minden vevő elégedett legyen.

Ritkán, de előfordul, hogy egy rossz választás vagy egy hiba miatt egy vásárlónk a pénzvisszafizetés mellett dönt. Sem magyarázkodni, sem pedig várni nem kell. Ez a legkevesebb, amit tehetünk ilyenkor, így a visszatérítendő pénzeket, ha lehetőségünk van, pár óra alatt utaljuk.