Barion Pixel

06-30/777-8231

Hívható a munkanapokon
10:00-től 17:00-ig

info@littleone.hu

Egyedi apák napi ajándék falikép – saját fotóval

Ha igazán egyedi és különleges ajándékot keresel Apák napjára, akkor megtaláltad!

Válaszd ki a kedvenc fotótokat, töltsd fel az oldalra, mi pedig gyönyörű pasztell képet varázsolunk belőle, amit fehér képkeretbe teszünk!

Írd be a szöveg mezőbe, hogy milyen feliratot jelenítsünk meg a képen, választhatsz javaslataink közül, vagy megadhatsz saját szöveget is (max. 50karakter). Ha szeretnéd, hogy évszámot is feltüntessünk rajta írd a szöveg után: 2024.

Add meg a képen a szereplők nevét balról jobbra haladva. Segítségként a név után zárójelben megadhatsz egy jellegzetességet, pl. Lili (rózsaszín pólóban) A fotón bármennyi személy szerepelhet.

Szöveg javaslataink:

  • Boldog első apák napját!
  • Boldog apák napját!
  • Nagyon szeretünk apa!
  • Te vagy a kedvenc szuperhősünk!

Kép mérete: 21x30cm

Elkészítési idő szállítással együtt: 2-7 munkanap

20.000Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

  • *Milyen szöveget jelenítsünk meg a képen? (Max.50 karakter)
    *Add meg a képen szereplők nevét!

Add to Wishlist

4 990 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyedi apák napi ajándék falikép – saját fotóval” értékelése elsőként

Ezzel szeretnénk többet adni vásárlóinknak:

Több szolgáltatóval is próbát tettünk, de végül ismét bebizonyosodott, hogy a legjobb megoldások többe kerülnek. Számunkra fontos volt, hogy pár száz forint szállítási díj végül a vásárlás és csomag megérkezésének izgalmát és örömét ne tegye egy idegőrlő bosszúsággá. Több, mint 10.000 kiküldött csomag tapasztalata alapján a GLS bizonyította, hogy a sokkal jobb eredményét csak kicsivel kell többet fizetni.

Mi nem csak a törvénynek szeretnénk megfelelni, hanem tényleg azt szeretnénk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a minőséggel. Bármi is legyen az ok, lehetőséget akarunk biztosítani, hogy magyarázkodás nélkül elállhassanak. Nekünk csak a 100%-os elégedettség az elfogadható.

Mindig mindent cserélünk vagy visszaadjuk a termék árát. Éppen ezért nekünk nagyon nem éri meg kiküldeni olyan termékeket, olyan csomagot, ami nem tökéletes. Több kéz és több szem ellenőriz minden alapanyagot, készterméket és feladásra készített csomagot.

Számunkra az ügyfélszolgálat nem egy szükséges rossz, hanem egy lehetőség, hogy segítsünk a vevőinknek, hogy igazi szolgálatot nyújthassunk és tényleg öröm legyen számukra a vásárlás. Hálásak vagyunk, ha beszélhetünk veletek és segíthetünk, keressetek minket bizalommal. 

Évek óta tudjuk azt a tényleg magas minőséget hozni, amivel még mindig 4,9-es értékelésünk van. Ha hibázunk, ha valamit nem jól csinálunk, arról tudni akarunk. És igen, a panaszokat is fent hagyjuk felületeinken, hogy mindenki lássa, hogy tényleg kárpótoljuk a ritkán előforduló kellemetlenségeket, hogy végül tényleg minden vevő elégedett legyen.

Ritkán, de előfordul, hogy egy rossz választás vagy egy hiba miatt egy vásárlónk a pénzvisszafizetés mellett dönt. Sem magyarázkodni, sem pedig várni nem kell. Ez a legkevesebb, amit tehetünk ilyenkor, így a visszatérítendő pénzeket, ha lehetőségünk van, pár óra alatt utaljuk.