06-30/777-8231

Hívható a munkanapokon
10:00-től 17:00-ig

info@littleone.hu

Egyedi karácsonyi családi falikép kerettel – saját fotóval

Válaszd ki a kedvenc fotótokat, töltsd fel az oldalra, mi pedig gyönyörű akvarell képet varázsolunk belőle hangulatos karácsonyi háttérrel, amit fehér képkeretbe teszünk!

Írd be a szöveg mezőbe, hogy milyen feliratot jelenítsünk meg a képen, választhatsz javaslataink közül, vagy megadhatsz saját szöveget is (max. 50karakter).

Add meg a képen szereplők nevét balról jobbra haladva. Segítségként a név után zárójelben megadhatsz egy jellegzetességet, pl. Lili (rózsaszín pólóban) A fotón bármennyi személy szerepelhet. Ha nem kérsz rá neveket írd a szövegmezőbe: “nem kérek nevet”

Szöveg javaslataink:

  • Első közös karácsonyunk
  • Első karácsonyunk együtt
  • Egy család lettünk
  • Egy boldog karácsony

Javaslatok képválasztáshoz:

A legszebb végeredmény eléréséhez lehetőleg olyan fotót válassz, ahol szemből vagytok fotózva. Ne legyen homályos és sötét a fénykép.

  • Kép mérete: 21x30cm (A4)
  • A képet minőségi fotópapírra nyomtatjuk, és fehér képkerettel szállítjuk

Elkészítési idő szállítással együtt: 2-7 munkanap

20.000Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

    • (max file size 256 MB)
Add to Wishlist

7 490 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyedi karácsonyi családi falikép kerettel – saját fotóval” értékelése elsőként

Ezzel szeretnénk többet adni vásárlóinknak:

Több szolgáltatóval is próbát tettünk, de végül ismét bebizonyosodott, hogy a legjobb megoldások többe kerülnek. Számunkra fontos volt, hogy pár száz forint szállítási díj végül a vásárlás és csomag megérkezésének izgalmát és örömét ne tegye egy idegőrlő bosszúsággá. Több, mint 10.000 kiküldött csomag tapasztalata alapján a GLS bizonyította, hogy a sokkal jobb eredményét csak kicsivel kell többet fizetni.

Mi nem csak a törvénynek szeretnénk megfelelni, hanem tényleg azt szeretnénk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a minőséggel. Bármi is legyen az ok, lehetőséget akarunk biztosítani, hogy magyarázkodás nélkül elállhassanak. Nekünk csak a 100%-os elégedettség az elfogadható.

Mindig mindent cserélünk vagy visszaadjuk a termék árát. Éppen ezért nekünk nagyon nem éri meg kiküldeni olyan termékeket, olyan csomagot, ami nem tökéletes. Több kéz és több szem ellenőriz minden alapanyagot, készterméket és feladásra készített csomagot.

Számunkra az ügyfélszolgálat nem egy szükséges rossz, hanem egy lehetőség, hogy segítsünk a vevőinknek, hogy igazi szolgálatot nyújthassunk és tényleg öröm legyen számukra a vásárlás. Hálásak vagyunk, ha beszélhetünk veletek és segíthetünk, keressetek minket bizalommal. 

Évek óta tudjuk azt a tényleg magas minőséget hozni, amivel még mindig 4,9-es értékelésünk van. Ha hibázunk, ha valamit nem jól csinálunk, arról tudni akarunk. És igen, a panaszokat is fent hagyjuk felületeinken, hogy mindenki lássa, hogy tényleg kárpótoljuk a ritkán előforduló kellemetlenségeket, hogy végül tényleg minden vevő elégedett legyen.

Ritkán, de előfordul, hogy egy rossz választás vagy egy hiba miatt egy vásárlónk a pénzvisszafizetés mellett dönt. Sem magyarázkodni, sem pedig várni nem kell. Ez a legkevesebb, amit tehetünk ilyenkor, így a visszatérítendő pénzeket, ha lehetőségünk van, pár óra alatt utaljuk.