06-30/777-8231

Hívható a munkanapokon
10:00-től 17:00-ig

info@littleone.hu

Egyedi minimalista vonalrajz falikép – saját fotó alapján

Ha igazán egyedi és különleges ajándékot keresel, akkor megtaláltad!

Válaszd ki a kedvenc fotótokat, töltsd fel az oldalra, mi pedig vonalrajzos portrét készítünk belőle, amit fehér képkeretbe teszünk!

A rajz 100%-ban kézzel készül, digitális formában.

Írd be a szöveg mezőbe, hogy milyen feliratot jelenítsünk meg a képen, vagy hagyd üresen, ha nem kérsz rá szöveget.

Válaszd ki a stílust, ami lehet arctalan (lásd: sárga hátteres főkép), vagy kidolgozott arc (lásd: kék hátterű termékkép), és hogy hány személy szerepel a fotón.

Válaszd ki, hogy milyen színű háttérrel kéred. A variációkat a termékképek között találod.

Képkeret mérete: 21×30 cm (A4)

A portrét 48 órán belül elkészítjük, ezt követően 1 munkanap a házhozszállítás!

NINCS KOCKÁZAT! Ha nem tetszik az, amit kapsz, akkor visszafizetjük neked a termék árát!

20.000Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

  • Milyen szöveget jelenítsünk meg a képen?

    *Válaszd ki a stílust és hogy hány személy van a képen!

    *Válassz háttérszínt!

    • (max file size 64 MB)
Add to Wishlist

3 990 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyedi minimalista vonalrajz falikép – saját fotó alapján” értékelése elsőként

Ezzel szeretnénk többet adni vásárlóinknak:

Több szolgáltatóval is próbát tettünk, de végül ismét bebizonyosodott, hogy a legjobb megoldások többe kerülnek. Számunkra fontos volt, hogy pár száz forint szállítási díj végül a vásárlás és csomag megérkezésének izgalmát és örömét ne tegye egy idegőrlő bosszúsággá. Több, mint 10.000 kiküldött csomag tapasztalata alapján a GLS bizonyította, hogy a sokkal jobb eredményét csak kicsivel kell többet fizetni.

Mi nem csak a törvénynek szeretnénk megfelelni, hanem tényleg azt szeretnénk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a minőséggel. Bármi is legyen az ok, lehetőséget akarunk biztosítani, hogy magyarázkodás nélkül elállhassanak. Nekünk csak a 100%-os elégedettség az elfogadható.

Mindig mindent cserélünk vagy visszaadjuk a termék árát. Éppen ezért nekünk nagyon nem éri meg kiküldeni olyan termékeket, olyan csomagot, ami nem tökéletes. Több kéz és több szem ellenőriz minden alapanyagot, készterméket és feladásra készített csomagot.

Számunkra az ügyfélszolgálat nem egy szükséges rossz, hanem egy lehetőség, hogy segítsünk a vevőinknek, hogy igazi szolgálatot nyújthassunk és tényleg öröm legyen számukra a vásárlás. Hálásak vagyunk, ha beszélhetünk veletek és segíthetünk, keressetek minket bizalommal. 

Évek óta tudjuk azt a tényleg magas minőséget hozni, amivel még mindig 4,9-es értékelésünk van. Ha hibázunk, ha valamit nem jól csinálunk, arról tudni akarunk. És igen, a panaszokat is fent hagyjuk felületeinken, hogy mindenki lássa, hogy tényleg kárpótoljuk a ritkán előforduló kellemetlenségeket, hogy végül tényleg minden vevő elégedett legyen.

Ritkán, de előfordul, hogy egy rossz választás vagy egy hiba miatt egy vásárlónk a pénzvisszafizetés mellett dönt. Sem magyarázkodni, sem pedig várni nem kell. Ez a legkevesebb, amit tehetünk ilyenkor, így a visszatérítendő pénzeket, ha lehetőségünk van, pár óra alatt utaljuk.