Barion Pixel

A megnövekedett rendelésszám miatt a válaszadási idő meghosszabbodhat. Mégértésüket köszönjük!

06-30/777-8231

Hívható a munkanapokon
10:00-től 17:00-ig

info@littleone.hu

Játszószőnyeg zongorával – kék – ajándék elemmel

A játékzongorával felszerelt játszószőnyeg fejleszti a babád fantáziáját a színek és formák felismerésével. Puha anyagból készült, gyönyörű dizájnnal. A szőnyeg tartalmaz egy kis párnát is. A csatlakoztatott zongorát kétféleképpen is tudjátok használni: vagy zenét játszik, vagy zongoraként működik. A lógó játékok között cuki állatok mellett középen egy tükör is található.

A híd leválasztható, a játékok, és a zongora is külön mozgatható, így könnyen elcsomagolható.

A kellemes puha anyag lehetővé teszi, hogy a babád kényelmesen feküdjön a hasán, vagy a hátán, illetve szabad mozgást biztosít.

A szőnyeg biztonságos és kényelmes környezetet biztosít, babád kedvenc helyévé fog válni.

3 hónapos kortól ajánljuk!

  • Hossza: kb.92cm
  • Szélessége: kb.71cm
  • Magassága: kb.35cm

 3db AA 1,5V elemeket AJÁNDÉKBA ADUNK HOZZÁ, így kicsomagolás után azonnal használhatjátok!

Ezt a terméket INGYEN házhozszállítjuk!

Szállítási idő: 3-7 munkanap

Add to Wishlist

18 990 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Játszószőnyeg zongorával – kék – ajándék elemmel” értékelése elsőként

Ezzel szeretnénk többet adni vásárlóinknak:

Több szolgáltatóval is próbát tettünk, de végül ismét bebizonyosodott, hogy a legjobb megoldások többe kerülnek. Számunkra fontos volt, hogy pár száz forint szállítási díj végül a vásárlás és csomag megérkezésének izgalmát és örömét ne tegye egy idegőrlő bosszúsággá. Több, mint 10.000 kiküldött csomag tapasztalata alapján a GLS bizonyította, hogy a sokkal jobb eredményét csak kicsivel kell többet fizetni.

Mi nem csak a törvénynek szeretnénk megfelelni, hanem tényleg azt szeretnénk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a minőséggel. Bármi is legyen az ok, lehetőséget akarunk biztosítani, hogy magyarázkodás nélkül elállhassanak. Nekünk csak a 100%-os elégedettség az elfogadható.

Mindig mindent cserélünk vagy visszaadjuk a termék árát. Éppen ezért nekünk nagyon nem éri meg kiküldeni olyan termékeket, olyan csomagot, ami nem tökéletes. Több kéz és több szem ellenőriz minden alapanyagot, készterméket és feladásra készített csomagot.

Számunkra az ügyfélszolgálat nem egy szükséges rossz, hanem egy lehetőség, hogy segítsünk a vevőinknek, hogy igazi szolgálatot nyújthassunk és tényleg öröm legyen számukra a vásárlás. Hálásak vagyunk, ha beszélhetünk veletek és segíthetünk, keressetek minket bizalommal. 

Évek óta tudjuk azt a tényleg magas minőséget hozni, amivel még mindig 4,9-es értékelésünk van. Ha hibázunk, ha valamit nem jól csinálunk, arról tudni akarunk. És igen, a panaszokat is fent hagyjuk felületeinken, hogy mindenki lássa, hogy tényleg kárpótoljuk a ritkán előforduló kellemetlenségeket, hogy végül tényleg minden vevő elégedett legyen.

Ritkán, de előfordul, hogy egy rossz választás vagy egy hiba miatt egy vásárlónk a pénzvisszafizetés mellett dönt. Sem magyarázkodni, sem pedig várni nem kell. Ez a legkevesebb, amit tehetünk ilyenkor, így a visszatérítendő pénzeket, ha lehetőségünk van, pár óra alatt utaljuk.