06-30/777-8231

Hívható a munkanapokon
10:00-től 17:00-ig

info@littleone.hu

Rózsaszín virágos névre szóló babatakaró

Pihe-puha egyedi babatakaróink nemcsak kényelmesek a babád számára, de jó melegen is tartják, így a benti használat mellett ideálisak a kinti babakocsis sétákhoz is.

A babatakaró kétrétegű. Anyaga meleg, puha wellsoft anyag. Babád nevével egyedivé varázsoljuk a takarót, saját készítésű cuki mintáinkkal pedig mesés hangulatot viszünk a mindennapjaitokba.

  • A babatakaró mérete: 100 x 75 cm
  • A minta az anyag részét képezi, mosás után is sértetlen marad
  • A mintákat egyedileg tervezzük
  • Mosás: 40fokon ajánlott

Elkészítési idő: 7-10 munkanap + szállítás: 1 munkanap

20.000Ft felett a házhozszállítás ingyenes!


  • Ha több terméket szeretnél vásárolni, akkor a neveket vesszővel elválasztva add meg.


Add to Wishlist

11 990 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rózsaszín virágos névre szóló babatakaró” értékelése elsőként

Ezzel szeretnénk többet adni vásárlóinknak:

Több szolgáltatóval is próbát tettünk, de végül ismét bebizonyosodott, hogy a legjobb megoldások többe kerülnek. Számunkra fontos volt, hogy pár száz forint szállítási díj végül a vásárlás és csomag megérkezésének izgalmát és örömét ne tegye egy idegőrlő bosszúsággá. Több, mint 10.000 kiküldött csomag tapasztalata alapján a GLS bizonyította, hogy a sokkal jobb eredményét csak kicsivel kell többet fizetni.

Mi nem csak a törvénynek szeretnénk megfelelni, hanem tényleg azt szeretnénk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a minőséggel. Bármi is legyen az ok, lehetőséget akarunk biztosítani, hogy magyarázkodás nélkül elállhassanak. Nekünk csak a 100%-os elégedettség az elfogadható.

Mindig mindent cserélünk vagy visszaadjuk a termék árát. Éppen ezért nekünk nagyon nem éri meg kiküldeni olyan termékeket, olyan csomagot, ami nem tökéletes. Több kéz és több szem ellenőriz minden alapanyagot, készterméket és feladásra készített csomagot.

Számunkra az ügyfélszolgálat nem egy szükséges rossz, hanem egy lehetőség, hogy segítsünk a vevőinknek, hogy igazi szolgálatot nyújthassunk és tényleg öröm legyen számukra a vásárlás. Hálásak vagyunk, ha beszélhetünk veletek és segíthetünk, keressetek minket bizalommal. 

Évek óta tudjuk azt a tényleg magas minőséget hozni, amivel még mindig 4,9-es értékelésünk van. Ha hibázunk, ha valamit nem jól csinálunk, arról tudni akarunk. És igen, a panaszokat is fent hagyjuk felületeinken, hogy mindenki lássa, hogy tényleg kárpótoljuk a ritkán előforduló kellemetlenségeket, hogy végül tényleg minden vevő elégedett legyen.

Ritkán, de előfordul, hogy egy rossz választás vagy egy hiba miatt egy vásárlónk a pénzvisszafizetés mellett dönt. Sem magyarázkodni, sem pedig várni nem kell. Ez a legkevesebb, amit tehetünk ilyenkor, így a visszatérítendő pénzeket, ha lehetőségünk van, pár óra alatt utaljuk.