Barion Pixel

Add meg itt az üzenetet!

06-30/777-8231

Hívható a munkanapokon
10:00-től 17:00-ig

info@littleone.hu

Száraz gyerekmedence 150db labdával szürke

A labdákkal teli medence nagyszerű szórakozást és sok-sok örömet kínál a kisgyerekeknek, emellett támogatja az érzékszervi fejlődést. Belterekbe, gyerekszobába, nappaliba egyaránt alkalmas. 150db fehér és szürke színű műanyag labdát küldünk hozzá, amik megfelelnek a gyermekekre vonatkozó szabványoknak. A medence fala puha, nem tartalmaz kemény elemeket, ezáltal teljesen biztonságos. Finom szövettel van bevonva, ami rejtett cipzárral levehető.

  • Mérete: 83×83×30 cm
  • Anyaga: poliuretán hab, finom szövettel bevonva
  • Kb. 6 hónapos kortól 3 éves korig ajánlott
  • Rugalmas falak a stabilitás érdekében
  • Tömeg: 2,2 kg

Szállítási idő: 3-6 munkanap

20.000Ft felett a házhozszállítás ingyenes!

 

Add to Wishlist

23 990 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Száraz gyerekmedence 150db labdával szürke” értékelése elsőként

Ezzel szeretnénk többet adni vásárlóinknak:

Több szolgáltatóval is próbát tettünk, de végül ismét bebizonyosodott, hogy a legjobb megoldások többe kerülnek. Számunkra fontos volt, hogy pár száz forint szállítási díj végül a vásárlás és csomag megérkezésének izgalmát és örömét ne tegye egy idegőrlő bosszúsággá. Több, mint 10.000 kiküldött csomag tapasztalata alapján a GLS bizonyította, hogy a sokkal jobb eredményét csak kicsivel kell többet fizetni.

Mi nem csak a törvénynek szeretnénk megfelelni, hanem tényleg azt szeretnénk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a minőséggel. Bármi is legyen az ok, lehetőséget akarunk biztosítani, hogy magyarázkodás nélkül elállhassanak. Nekünk csak a 100%-os elégedettség az elfogadható.

Mindig mindent cserélünk vagy visszaadjuk a termék árát. Éppen ezért nekünk nagyon nem éri meg kiküldeni olyan termékeket, olyan csomagot, ami nem tökéletes. Több kéz és több szem ellenőriz minden alapanyagot, készterméket és feladásra készített csomagot.

Számunkra az ügyfélszolgálat nem egy szükséges rossz, hanem egy lehetőség, hogy segítsünk a vevőinknek, hogy igazi szolgálatot nyújthassunk és tényleg öröm legyen számukra a vásárlás. Hálásak vagyunk, ha beszélhetünk veletek és segíthetünk, keressetek minket bizalommal. 

Évek óta tudjuk azt a tényleg magas minőséget hozni, amivel még mindig 4,9-es értékelésünk van. Ha hibázunk, ha valamit nem jól csinálunk, arról tudni akarunk. És igen, a panaszokat is fent hagyjuk felületeinken, hogy mindenki lássa, hogy tényleg kárpótoljuk a ritkán előforduló kellemetlenségeket, hogy végül tényleg minden vevő elégedett legyen.

Ritkán, de előfordul, hogy egy rossz választás vagy egy hiba miatt egy vásárlónk a pénzvisszafizetés mellett dönt. Sem magyarázkodni, sem pedig várni nem kell. Ez a legkevesebb, amit tehetünk ilyenkor, így a visszatérítendő pénzeket, ha lehetőségünk van, pár óra alatt utaljuk.