Kedves Vásárlóink! Az apák napi rendelések leadási határideje: 06.11 kedd éjfél

06-30/777-8231

Hívható a munkanapokon
10:00-től 17:00-ig

info@littleone.hu

Szerelmünk története falikép

A “Szerelmünk története” táblán elmesélheted Te és a párod történetét, közös életetek 5 legemlékezetesebb állomását! Kedvedre alakíthatod, kiválaszthatod az eseményeket és az azokhoz tartozó szöveget.

A képek között láthatod a felsorolást, hogy milyen szöveghez milyen sziluettet fogunk használni, illetve hogy milyen eseményeket tudsz megadni. Ha olyat szeretnél, amit nem találsz a felsorolásban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és megalkotjuk számodra.

5 állomás adható meg, de ennél kevesebbet is kérhetsz, ebben az esetben az ehhez tartozó mezőbe írd be: “nincs”

A gyermekek és a háziállatok nevét is add meg a megfelelő mezőben!

Kérlek ügyelj rá, hogy az adatokat pontosan add meg!

  • A falikép mérete: 21x30cm
  • Elkészítési idő: 2-5 munkanap

20.000Ft feletti rendelés esetén a házhozszállítás ingyenes!

  • Ezt fogjuk feltüntetni a tábla elején!


Add to Wishlist

4 990 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szerelmünk története falikép” értékelése elsőként

Ezzel szeretnénk többet adni vásárlóinknak:

Több szolgáltatóval is próbát tettünk, de végül ismét bebizonyosodott, hogy a legjobb megoldások többe kerülnek. Számunkra fontos volt, hogy pár száz forint szállítási díj végül a vásárlás és csomag megérkezésének izgalmát és örömét ne tegye egy idegőrlő bosszúsággá. Több, mint 10.000 kiküldött csomag tapasztalata alapján a GLS bizonyította, hogy a sokkal jobb eredményét csak kicsivel kell többet fizetni.

Mi nem csak a törvénynek szeretnénk megfelelni, hanem tényleg azt szeretnénk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a minőséggel. Bármi is legyen az ok, lehetőséget akarunk biztosítani, hogy magyarázkodás nélkül elállhassanak. Nekünk csak a 100%-os elégedettség az elfogadható.

Mindig mindent cserélünk vagy visszaadjuk a termék árát. Éppen ezért nekünk nagyon nem éri meg kiküldeni olyan termékeket, olyan csomagot, ami nem tökéletes. Több kéz és több szem ellenőriz minden alapanyagot, készterméket és feladásra készített csomagot.

Számunkra az ügyfélszolgálat nem egy szükséges rossz, hanem egy lehetőség, hogy segítsünk a vevőinknek, hogy igazi szolgálatot nyújthassunk és tényleg öröm legyen számukra a vásárlás. Hálásak vagyunk, ha beszélhetünk veletek és segíthetünk, keressetek minket bizalommal. 

Évek óta tudjuk azt a tényleg magas minőséget hozni, amivel még mindig 4,9-es értékelésünk van. Ha hibázunk, ha valamit nem jól csinálunk, arról tudni akarunk. És igen, a panaszokat is fent hagyjuk felületeinken, hogy mindenki lássa, hogy tényleg kárpótoljuk a ritkán előforduló kellemetlenségeket, hogy végül tényleg minden vevő elégedett legyen.

Ritkán, de előfordul, hogy egy rossz választás vagy egy hiba miatt egy vásárlónk a pénzvisszafizetés mellett dönt. Sem magyarázkodni, sem pedig várni nem kell. Ez a legkevesebb, amit tehetünk ilyenkor, így a visszatérítendő pénzeket, ha lehetőségünk van, pár óra alatt utaljuk.